Over mij - Bijzonderdag

Over mij

Ik ben geneigd je mijn naam te vertellen, mijn leeftijd, wat ik doe voor werk, wat mijn hobby’s zijn, waar ik vandaan kom. Zoals we vaak doen als iemand ons vraagt meer over onszelf te vertellen. Maar dit keer doe ik het anders. Komt ie:

Ik ben een vrouw – soms een meisje.
Ik ben een stuiterbal – soms niet vooruit te branden.
Ik zit bomvol ideeën en projecten – ben soms een leeghoofd.
Ik heb moeite om ergens mee te beginnen – soms kan ik niet meer stoppen.
Ik ben volledig gefocust – soms droom ik volledig weg.
Ik ben de grappenmaker in rustige groepen – soms rustig in drukke groepen.
Iemand die alles wil – en die soms nergens zin in heeft.
En ik ben verslaafd aan de zon, graffiti-muren en hummus.

Maar bovenal ben ik gek op schrijven. Van me af schrijven en naar mensen toe schrijven. Lange interviews met bijzondere mensen of korte gedachtespinsels over bijzondere situaties. Het liefst met toffe foto’s, illustraties of quotes erbij. Sinds kort heb ik dit (eindelijk) allemaal samen kunnen voegen onder de kapstok van mijn 12 Geboden. En dat deel ik graag met jou.

Mijn doel? Ik hoop je te laten lachen, te vermaken met herkenbare situaties en wellicht zelfs te inspireren om ook iets bijzonders in iedere dag te zien.
Elke dag heeft wel iets bijzonders - Bijzonderdag

PS. Heb je iets bijzonders, tofs of iets grappigs dat je wilt delen? Je kunt me bereiken via Instagram en Facebook. Of mail me op bianca@bijzonderdag.nl. Ennn… als je iedere maand een update wilt over mijn goede voornemen van die maand kun je je hier inschrijven voor de Bijzondere Mail. Vind ik leuk!


De foto? Deze toffe graffiti-spot hoort bij een verstopte gallery, om de hoek van ons hotel in Praag. We liepen er toevallig tegenaan en hebben er ons ochtendgymnastiek gedaan door op de (best hoge!) muur te klimmen 😉